ua en ru

У четвер Рада може розглянути питання дочасних місцевих виборів

У четвер Рада може розглянути питання дочасних місцевих виборів Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Більшість постанов про призначення дочасних виборів є неконфліктними, наголосив Парубій

У четвер Верховна рада зможе проголосувати за постанови про призначення дочасних виборів у місцевих громадах. Про це повідомив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Поза блоком, я планую, щоб у цей четвер ми нарешті змогли розглянути великий перелік питань призначення дочасних виборів у місцеві громади. Цих питань є 98. Я планую, що у четвер ми зможемо більшість з них розглянути. Це досить обємний такий план роботи. Верховна рада до сих пір не доходила до його рішення", - заявив Парубій.

Під час обговорення питання на засіданні Погоджувальної ради спікер наголосив, що більшість постанов про призначення дочасних виборів є неконфліктними.

"Поставимо ті постанови про призначення дочасних виборів, які не мають конфліктів у залі. Там є як мінімум 60-70 неконфліктних постанов", - уточнив Парубій.

Нагадаємо, ключовим законопроектом поточного сесійного тижня буде законопроект "Про інтелектуальну власність", зазначив голова ВР Андрій Парубій. Спікер додав, що нардепи розглянуть документ у четвер.