ua en ru

"Чернівцігаз" заявляє про загрозу зриву опалювального сезону

"Чернівцігаз" заявляє про загрозу зриву опалювального сезону "Чернівцігаз" заявляє про загрозу зриву опалювального сезону

Різке зниження температури поставило питання про необхідність завчасного початку опалювального сезону в Чернівцях, однак, незважаючи на заяви посадовців про готовність тепломереж до старту опалювального сезону, оселі чернівчан можуть і надалі залишитись без опалення. Про це пише прес-служба "Чернівцігазу".

Два тижні тому вже повідомлялось про заборгованість КП "Чернівцітеплокомуненерго" перед ПАТ "Чернівцігаз", що унеможливлює підключення об’єктів теплокомуненерго до системи газопостачання на опалювальний період 2016-2017 років, зазначили у прес-службі.

Питання про заборгованість міського комунального підприємства та, як наслідок, можливий зрив опалювального сезону не було внесене навіть в порядок денний останньої сесії Чернівецької міської ради, що відбулась 29 вересня поточного року.

"Виплата заборгованості Комунального підприємства "Чернівцітеплокомуненерго" за послуги надані ПАТ "Чернівцігаз" не є питанням ультиматумів або чиїхось амбіцій. Наразі це є питанням здатності нашого підприємства здійснювати діяльність з розподілу природного газу та забезпечувати безперебійне та безаварійне постачання блакитного палива споживачам. За збереження status quo вже за тиждень ми вимушені будемо працювати виключно в режимі аварійних заявок", - зазначає голова правління ПАТ "Чернівцігаз" Віктор Горда.

Станом на 5 жовтня 2016 року заборгованість КП "Чернівцітеплокомуненерго" перед ПАТ "Чернівцігаз" становить 5 мільйонів 98 тисяч гривень.