ua en ru

У Чернівецькій області правоохоронці викрили канал переправлення осіб через держкордон

У Чернівецькій області правоохоронці викрили канал переправлення осіб через держкордон Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Співробітники Держприкордонслужби та СБУ викрили канал незаконного переправлення осіб

У Чернівецькій області правоохоронці викрили канал незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Оперативними підрозділами Західного регіонального управління Держприкордонслужби в ході проведення спільних заходів з співробітниками УСБУ під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області було викрито та припинено функціонування каналу незаконного переправлення осіб через державний кордон України", - йдеться в повідомленні

Згідно з інформацією прес-служби, операція була проведена в рамках кримінального провадження щодо ст. 201, ст. 332 і 358 КК України. Зокрема, правопорушники підробляли паспорти, свідоцтва про народження та шлюб, а ще сприяли в оформленні громадянства Румунії.

Наголошується, що послугами організаторів незаконного переправлення користувалися як українці, так і іноземці.

Так, за результатами проведених санкціонованих обшуків у фігурантів справи були вилучені документальні матеріали, що попередньо підтверджують причетність фігурантів до підробці документів. Зараз тривають подальші слідчі дії.

altalt

Фото: правоохоронці викрили канал незаконного переправлення осіб (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті правоохоронці викрили групу осіб, які займалися незаконним виготовленням та збутом наркотиків шляхом незаконного переміщення через держкордон України.