ua en ru

У Чернівецькій області на пожежі житлового будинку загинуло 2 дитини

У Чернівецькій області на пожежі житлового будинку загинуло 2 дитини Фото: пожежники (прес-центр ДСНС)

Рятувальники виявили в будинку тіла двох дітей, 2008 та 2013 років народження

У Чернівецькій області 1 липня о 21:58 стало відомо про пожежу в житловому будинку в смт Берегометі Вижницького району, яка призвела до загибелі двох людей. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що за викликом негайно направили рятувальників державної пожежно-рятувальної частини №4 м. Вижниця, професійного пожежного посту та місцевої пожежної команди смт Берегомет.

"На момент прибуття пожежних підрозділів полум’я охопило майже весь будинок. Окрім того, сусіди, котрі й викликали рятувальників, повідомили, що всередині будинку можуть перебувати діти. Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, рятувальники ввійшли до приміщення, де виявили тіла двох дітей, 2008 та 2013 років народження, без ознак життя", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, рятувальники локалізували пожежу о 22:45 та ліквідували о 23:30. До ліквідації залучалося 3 одиниці техніки та 8 рятувальників. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькому сталася пожежа в окремо розташованій трьохповерховій торгівельно-виробничій будівлі (загальним розміром 100х20м, розташовані торгівельні павільйони, офісні приміщення, швейна майстерня).