ua en ru

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Чорноморець - ПСВ. Сьогодні Одеса вперше приймала матч групового етапу Ліги Європи. І суперник у одеситів був досить іменитий - голландський ПСВ. Дивитися матч "Чорноморець" - ПСВ можна було на каналі Футбол, а онлайн трансляція поєдинку на нашому сайті розпочалася в 21:30.

Чорноморець - ПСВ. Сьогодні Одеса вперше приймала матч групового етапу Ліги Європи. І суперник у одеситів був досить іменитий - голландський ПСВ. Дивитися матч "Чорноморець" - ПСВ можна було на каналі Футбол, а онлайн трансляція поєдинку на нашому сайті розпочалася в 21:30.

3 жовтня, 22:05
Одеса, "Чорноморець"
Чорноморець - ПСВ, 0:2
Гол:
Депай, 13, Йозефсон, 89.
Чорноморець: Безотосний, Бергер, Фонтанелло, Сантана, Ковальчук, Гай, Бобко, Бакай, Рієра, Джедже, Антонов
ПСВ: Титонь, Брума, Аріас, Віллемс, Хеннрикс, Махер, Схарс, Тойвонен, Локадія, Баккалі, Далай

90+1 хв. Звучить фінальний свисток в Одесі.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи89 хв. Другий гол отримує Чорноморець. Груба помилка Безотосного, який вийшов з воріт і не зміг відібрати м'яч у набігаючого Йозефсона призвела до того, що гравець ПСВ опинився перед порожніми воротами і спокійно закотив м'яч у сітку.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи84 хв. Подвійна заміна у Чорноморця. Самодін і Прийомів з'являються замість Гая і Рієри.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи81 хв. Заміна у ПСВ. Замість Махера на полі з'явився Хільемарк.

78 хв. Знову Бобко заробив небезпечний штрафний, на цей раз практично по центру. До м'яча підійшов Антонов, але його удар прийняла на себе стінка.

76 хв. Гай потужно пробивав зльоту перебуваючи у штрафному гостей - чудово зіграв кіпер ПСВ, відбивши м'яч на кутовий, який не призвів до небезпеки.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи73 хв. Заміна у ПСВ. Баккалі йде з поля протягом двох хвилин, замість нього виходить Йозефсон.

68 хв. Мінейро пасом зі своєї половини поля вивів Матоса один на один з воротарем гостей, але Лео не зумів завдати акцентований удар, дозволивши круглому потрапити в руки Титоню. Забивати повинен був гравець Чорноморця.

66 хв. Бобко заробив небезпечний штрафний на правому фланзі атаки. Сантана виконав навіс в штрафну, де впевненіше всіх зіграв Джедже, скинувши м'яч під удар Ковальчуку, який пробив прямо в Титоня. Небезпечно, але удар міг бути і краще.

64 хв. Рієра міг вивести Антонова на побачення з Титонем, проте завершаючий контратаку пас у гравця одеського клубу не вийшов, та і Аріас зіграв надійно, перехопивши м'яч.

60 хв. Рієра пройшов по правому флангу метрів сорок і класно вирізав у вільний простір на Гая, який не встиг до м'яча - надійно зіграв Махер.

58 хв. Баккалі знову заробив небезпечний штрафний. До м'яча підійшов Схаарс і виконав передачу на дальній кут воротарського майданчика, яка, на щастя, була неточною.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи56 хв. Заміна у "моряків". Матос вийшов на поле замість Бакая.

52 хв. Сам стандарт ПСВ виконали зовсім не небезпечно - удар прийшовся в стінку.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи51 хв. Баккалі заробив небезпечний штрафний в п'ятнадцяти метрах від воріт одеситів, змусивши Бергера порушити правила. Гравець українського клубу отримав жовту картку за цей фол.

48 хв. Чорноморець заробив кутовий на правому фланзі атаки, Сантана ідеально навісив на Джедже, удар якого прийшовся в руку Бруму - суддя порушення не помітив.

46 хв. Розпочався другий тайм в Одесі. Тримаємо кулаки за "Чорноморець"!

Кінець першого тайму

44 хв. Після подачі кутового м'яч долетів до Антонова, який приклався по м'ячу. Той полетів набагато вище воріт.

42 хв. Ні українці, ні голландці не доходять до штрафних. Вся боротьба відбувається у центрі поля. І з м'ячем краще працюють молоді гравці ПСВ.

38 хв. Небезпечний штрафний на лівому фланзі виконували голландці. Але простріл знайшов тільки ногу одеського захисника.

34 хв. Почав активно використовувати пресинг на чужій половині поля "Чорноморець". Швидкість голландців, в принципі, дозволяє їм виходити з оборони, але в більшості випадків, м'яч опиняється у одеситів.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи31 хв. Тойвонен в центрі поля порушив правила на Антонові.

28 хв. У Джедже були проблеми з ногою, але Франк продовжить гру.

24 хв. Тримається м'яч у ПСВ. Поки старань "Чорноморця" мало для того, щоб зламати оборону голландців.

20 хв. Джедже перехопив м'яч на чужій половині поля, але після проходу не зміг віддати точний пас на Гая.

17 хв. Рієра подавав зі штрафного, але трохи не вистачило Фонтанелло, щоб пробити головою.

Чорноморець - ПСВ: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи13 хв. Пропускає "Чорноморець"! Депаю вдався дуже красивий обвідний удар під дальню штангу.

10 хв. Непогана атака пройшла у одеситів. Антонов опинився з м'ячем у штрафному ПСВ, але пробити йому не дали.

7 хв. Поступово стає зрозуміло як у нас пройдуть перші 20 хвилин матчу - ПСВ тотально володіє м'ячем, а "моряки" будуть намагатися вилітати в контратаки.

3 хв. Поки на правах більш іменитої команди тримає м'яч ПСВ.

Будемо сподіватися, що одесити нас порадують. Поїхали!

Добрий вечір, друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію матчу Ліги Європи "Чорноморець" - ПСВ.

"Чорноморець" вперше грає у груповому етапі турнірів УЄФА. Матч проти ПСВ стане для моряків восьмим єврокубковим в цьому сезоні. Одесити почали боротьбу з другого відбіркового раунду. До цього їх найтриваліший єврокубковий похід дорівнював шести зустрічам і датувався сезоном 1995/96, коли вони дісталися до другого кола Кубка УЄФА.

"Чорноморець" виграв усі три попередні домашні матчі в цій Лізі Європи. Загалом безпрограшна серія одеситів у рідних стінах у турнірах УЄФА налічує п'ять зустрічей. Чотири з них вони довели до перемоги, а остання поразка на своєму полі зазнали в першому колі Кубку УЄФА-2006/07, коли вони поступилися тель-авівському "Хапоелю" - 0:1.

ПСВ раніше провів 12 поєдинків з українськими командами, в яких здобув чотири перемоги при трьох нічиїх і п'яти поразках. На своєму полі голландці по два рази виграли, зіграли внічию і поступилися, а в гостях - двічі перемогли, один раз зіграли внічию і тричі визнали поразку. У минулому сезоні ейндховенці провели в груповому етапі Ліги Європи УЄФА дві зустрічі з дніпропетровським "Дніпром" і в обох програли.