ua en ru

У Чорному морі знайшли ще одне тіло загиблого під час аварії катера "Іволга"

У Чорному морі знайшли ще одне тіло загиблого під час аварії катера "Іволга" Фото: катер "Іволга"

Кількість загиблих збільшилася до 17 осіб

У Чорному морі поблизу смт Затока Одеської області знайшли ще одне тіло загиблого під час аварії катера "Іволга", яке відбулося 17 жовтня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства інфраструктури України.

"Як повідомив заступник Міністра інфраструктури Юрій Васьков, в акваторії Чорного моря поблизу смт Затока Одеської області знайдено тіло людини. За попередньою інформацією, це може бути ще один загиблий при аварії катера Іволга", - йдеться в повідомленні.

У разі підтвердження цього кількість загиблих пасажирів під час аварії катера "Іволга" складе 17 осіб.

У свою чергу міліція підтвердила, що знайдене тіло належало пасажиру катера. Ним виявився 50-річний житель міста Теплодар, якого вже впізнали родичі. Загиблого знайшли на березі в районі ст. Сонячної селища Затока.

Нагадаємо, 17 жовтня у Чорному морі біля Затоки Одеської області затонув прогулянковий катер "Іволга". В даний час точна кількість людей, що знаходилися на борту, встановлюється. Врятувати вдалося 22 людини. За попередніми висновками, причиною аварії стало грубе порушення правил експлуатації. За фактом катастрофи порушено кримінальну виробництво.

19 жовтня затонулий під Одесою катер підняли на поверхню. В ньому було виявлено ще два тіла загиблих.

Відзначимо, що капітан катера "Іволга" оголосили про підозру, суд заарештував його на два місяці.