ua en ru

У Чорногорії затримали ще одну фігурантку "газової справи" Онищенка

У Чорногорії затримали ще одну фігурантку "газової справи" Онищенка Фото: керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький

Ірину Мусієнко підозрюють у причетності до "газових схем"

В Чорногорії затримали громадянку України Ірину Мусієнко, яку підозрюють у причетності до "газових схем" нардепа Олександра Онищенка. Про це йдеться в повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався 7 квітня в аеропорту Подгориці. Влада Чорногорії за орієнтуванням Інтерполу та Європолу затримала громадянку України Мусієнко, яка підозрюється в причетності до так званої "газової схемою" Онищенка.

Також повідомляється, що САП готує її екстрадицію в Україну. За даними слідства, Мусієнко покинула Україну ще влітку 2016 року в день перших затримання фігурантів "газових схем". Тоді ж їй повідомили про підозру, а постановою Національного антикорупційного бюро України оголосили в розшук.

Спеціалізовна антикорупційна прокуратура готує екстрадицію до України учасницю "газових схем" Мусієнко І.М. Спеціалізо...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 12 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ направило в Генпрокуратуру пакет документів для екстрадиції матері Онищенка.