ua en ru

У Чернігівській області на хабарі спіймали двох поліцейських

У Чернігівській області на хабарі спіймали двох поліцейських Фото: хабар (РБК-Україна)

Поліцейські вимагали гроші від підприємців, які порушували правила торгівлі підакцизним товаром

В Чернігівській області при отриманні хабара в сумі 3 тис. 500 гривень затримали двох співробітників Національної поліції і колишнього співробітника органів внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Так, прокуратурою Чернігівської області спільно з працівниками СБУ в області викрито два поліцейських одного з територіальних відділень ГУ Національної поліції в області і колишній співробітник органів внутрішніх справ, які вимагали неправомірну вигоду від підприємців, які порушували правила торгівлі підакцизним товаром.

Правоохоронці вимагали 3 тисячі 500 гривень неправомірної вигоди за вирішення питання про не застосування адміністративних та фінансових санкцій за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також за сприяння у не анулювання ліцензії на цей вид діяльності.

altalt

Фото: в Чернігівській області викрили на хабарі трьох правоохоронців (gp.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Волинській області на отриманні 130 тис. гривень хабара затримали слідчого поліції і колишнього співробітника експертно-криміналістичного центру.