ua en ru

У Чернігівській області виявили порушення при використанні коштів на облаштування арсеналу

У Чернігівській області виявили порушення при використанні коштів на облаштування арсеналу Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Підрядник не виконав обумовлений у договорі ремонт на арсеналі боєприпасів

Правоохоронці виявили порушення при використанні коштів на облаштування арсеналу озброєнь в селищі Ічня Чернігівської області. Про це йдеться в повідомленні військової прокуратури Центрального регіону України.

Повідомляється, що командування військової частини та комерційна структура уклали договір на ремонт вантажної платформи в місцях зберігання боєприпасів на загальну суму 199 тис. гривень, гроші були перераховані на рахунок виконавця.

За даними прокуратури, затверджені акти виконаних робіт не відповідають дійсності. В ході огляду території встановлено, що роботи на об'єкті не були завершені.

"Крім того було виявлено ряд порушень вимог керівних документів по організації зберігання і розміщення боєприпасів, несення служби воєнізованою охороною частини, протипожежної безпеки тощо", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом на винуватців склали адміністративні протоколи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генштаб Збройних сил України пропонує заборонити польоти безпілотників над військовими об'єктами.