ua en ru

В Чернігівській області зіткнулися два мотоцикли, водії загинули

В Чернігівській області зіткнулися два мотоцикли, водії загинули Фото: ДТП

В Чернігівській області сталося лобове зіткнення мотоциклів "Ява" і "Мінськ"

В Чернігівській області сталося лобове зіткнення мотоциклів "Ява" і "Мінськ", двоє водіїв загинули, двоє пасажирів травмовано. Про це повідомляє прес-служба поліції Чернігівської області у Facebook.

Повідомляється, що на автодорозі Київ-Суми-Юнакіївка між селами Боршна та Манжосівка Прилуцького району 17-річний місцевий житель на мотоциклі "Мінськ" зіткнувся з мотоциклом "Ява" під керуванням 26-річного мешканця Прилуцького району, який рухався в зустрічному напрямку.

"Від сильного удару неповнолітнього водія мотоцикла "Мінськ" викинуло на проїжджу частину, прямо під колеса легковика "ЗАЗ Славута", який в цей час проїжджав повз них. Водій авто, 47-річний мешканець Прилуцького району, не зміг уникнути наїзду на юнака і той від отриманих травм загинув на місці пригоди. 15-річну мешканку Прилук, пасажирку мотоцикла "Мінськ", було доставлено до травматологічного відділення Прилуцької центральної міської лікарні. 26-річний водій мотоцикла "Ява" також був доставлений до Прилуцької райлікарні де, не зважаючи на всі старання лікарів, помер в операційній. 25-річний пасажир "Яви", мешканець міста Прилук, доставлений до травматологічного відділення центральної міської лікарні з черепно-мозковою травмою, рваною раною голови та переломом лівого передпліччя", - відзначають в повідомленні поліції.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Поліція розслідує факт ДТП на Прилуччині, в якій двоє осіб загинуло та ще двоє травмовані Внаслідок лобового зіткнення ...

Опубліковано Поліція Чернігівщини 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чоп в ДТП загинули 3 людини. Сьогодні вранці легковий автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом.