ua en ru

У Чернігівській області СБУ ліквідувала міжнародний канал контрабанди ЛСД

У Чернігівській області СБУ ліквідувала міжнародний канал контрабанди ЛСД Фото: СБУ

Вартість вилученого наркотику становить приблизно 300 тисяч гривень

У Чернігівській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) ліквідували міжнародний канал контрабанди ЛСД. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

"Міжнародний поштовий канал контрабанди ЛСД ліквідувала у Чернігівській області Служба безпеки України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали мешканця Ніжина під час отримання міжнародного поштового відправлення із 100 марками ЛСД.

"За цінами чорного ринку вартість вилученого наркотику становить приблизно 300 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

На Чернігівщині #СБУ ліквідувала канал контрабанди ЛСД Міжнародний поштовий канал контрабанди ЛСД ліквідувала на Черні...

Опубліковано Служба безпеки України 3 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з Бориспільською місцевою прокуратурою викрили розкрадання майже 30 млн гривень менеджментом державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".