ua en ru

У Чернігівській області в результаті вибуху гранати постраждали дві людини

У Чернігівській області в результаті вибуху гранати постраждали дві людини Фото: вибух гранати в Чернігівській області

Відзначається, що невідомий прикріпив до воріт садиби подружжя гранату "Ф-1" на розтяжці

У селищі Кобижча Чернігівської області в результаті вибуху гранати "Ф-1" постраждала подружня пара. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

Наголошується, що невідомий прикріпив до воріт садиби подружжя гранату "Ф-1" на розтяжці. Боєприпас вибухнув, як тільки чоловік з дружиною відкрили хвіртку.

"Вибух стався саме тоді, коли жінка з чоловіком відкрили хвіртку, щоб вийти з двору. Господиня отримала ушкодження обличчя та подряпини, а чоловік - осколкові поранення живота, ніг і рук. Постраждалі доставлені в центральну районну лікарню, їм надана невідкладна допомога", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

У Чернігівській області в результаті вибуху гранати постраждали дві людиниУ Чернігівській області в результаті вибуху гранати постраждали дві людиниУ Чернігівській області в результаті вибуху гранати постраждали дві людиниУ Чернігівській області в результаті вибуху гранати постраждали дві людини

Фото: вибух гранати в Чернігівській області

Нагадаємо, у Дніпропетровській області поліція вилучила у двох дівчат 10 гранат, які ті намагалися вивезти із зони проведення АТО.