ua en ru

У Чернігівській області в результаті бійки в СІЗО загинув ув'язнений

У Чернігівській області в результаті бійки в СІЗО загинув ув'язнений Фото: в'язниця (Pixabey)

Поліція розслідує факт вбивства на території слідчого ізолятора

У Чернігівській області в результаті бійки в слідчому ізоляторі (СІЗО) загинув ув'язнений. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Чернігівській області.

"На території Чернігівського СІЗО 26 серпня 2017 року побилися двоє чоловіків, які відбували покарання за вбивство. Молодший з них виявився сильнішим і завдав старшому смертельні удари. Поліція розслідує обставини цього вбивства", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, інцидент стався в Державній установі Чернігівського слідчого ізолятора під час ранкової прогулянки.

Так, 19-річний молодий чоловік, який кілька тижнів як відбував покарання за вбивство, посварився з 51-річним чоловіком, який відбував покарання за аналогічною статтею вже близько року.

Словесна перепалка переросла в агресивну бійку, під час якої молодший чоловік забив до смерті свого опонента руками та ногами в область голови. Тепер до послужного списку 19-річного чоловіка додасться ще один злочин.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Оріхівській виправній колонії Запорізької області помер засуджений.