ua en ru

У Чернігівській обл. 3 людини постраждали від вибуху гранати

У Чернігівській обл. 3 людини постраждали від вибуху гранати Фото: в ході вибуху гранати в Чернігівській області постраждали 3 людини

Поліція затримала підозрюваного

У Бобровицькому районі Чернігівської області внаслідок вибуху гранати були травмовані 3 особи. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції в області.

"Близько четвертої ранку 9 жовтня до чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що до клубу одного з сіл приїхали невідомі молодики та вчинили бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою. На місці події пролунав вибух", - сказано в повідомленні.

Так, правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотирьох осіб, один з яких (житель Києва) доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла. Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Невідомий напав на нього ззаду.

У Чернігівській обл. 3 людини постраждали від вибуху гранатиФото: чоловіка з ножовим пораненням доставили в лікарню

У Чернігівській обл. 3 людини постраждали від вибуху гранатиФото: на чоловіка напали ззаду

"На порозі сільського клубу, де якраз стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкових поранень зазнали троє осіб, які доставлені до Бобровицької районної лікарні. Їх життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль "Шкода Октавія", - зазначають в прес-службі.

Відповідно до повідомлення, поліція затримала підозрюваного у вибуху гранати в Чернігівській області.

"Ним виявився житель Бобровиці. Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу він поміщений до ізолятора тимчасового тримання… відкрито кримінальні провадження за статтями "замах на вбивство", "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та "хуліганство".

Нагадаємо, в кінці вересня у Києві на Парковій дорозі біля ресторану сталися два вибухи.