ua en ru

У Черкаській області затримали завідуючого відділення психіатричної лікарні за збут наркотиків

У Черкаській області затримали завідуючого відділення психіатричної лікарні за збут наркотиків Фото: прокуратура

Зловмисник систематично незаконно розповсюджував наркотики

У Черкаській області правоохоронці затримали завідуючого відділення психіатричної лікарні за підозрою в систематичному збуті наркотиків. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури Черкаської області.

"У четвер, 01.06.2017, працівниками Головного управління Національної поліції у Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури області затримано завідувача відділення комунального закладу "Черкаська обласна психіатрична лікарня "Черкаської обласної ради", який систематично незаконно збував наркотичні засоби (медичні препарати), які перебували в його віданні, за що отримував кошти", - йдеться в повідомленні

На даний момент готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів) КК України та клопотання до суду про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, також сьогодні співробітники СБУ припинили Київської області діяльність наркоугруповання, учасники якої реалізовували контрабандний кокаїн і екстазі.