ua en ru

У Черкаській області СБУ затримала на хабарі патрульного поліції

У Черкаській області СБУ затримала на хабарі патрульного поліції Фото: хабар (прес-центр СБУ)

Він систематично вимагав у місцевих мешканців кошти за адміністративні правопорушення

Патрульного поліцейського одного із районних відділів Національної поліції Черкаської області затримали на хабарі. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України (СБУ).

Інспектора сектору реагування патрульної поліції затримали під час отримання хабара у розмірі п’яти тисяч гривень за "вирішення питання" про уникнення адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Правоохоронці встановили, що зловмисник систематично вимагав у місцевих мешканців кошти за адміністративні правопорушення.

Йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

У Черкаській області СБУ затримала на хабарі патрульного поліціїУ Черкаській області СБУ затримала на хабарі патрульного поліції

Фото: хабар (прес-центр СБУ)

Нагадаємо, 11 квітня правоохоронці викрили механізм вимагання грошей з учасників анти-терористичної операції (АТО) нібито від імені керівників підрозділів СБУ.

Мешканець Тернополя представлявся бійцям АТО керівниками різних підрозділів Центрального апарату та обласних управлінь СБУ. За грошову винагороду він обіцяв сприяння у виділенні гарантованих державою соціальних пільг у вигляді, зокрема, земельних ділянок та квартир.