ua en ru

У Черкаській області внаслідок ДТП загинув військовий

У Черкаській області внаслідок ДТП загинув військовий Фото: ДТП (torange.biz)

Внаслідок аварії ще одного військового госпіталізовано

У Черкаській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинув військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Черкаській області.

Як зазначається, аварія сталася на автодорозі Київ-Одеса поблизу села Шарин Уманського району, де автомобіль "Сканія" зіткнувся з військовим тягачем МАЗ 537, припаркованим на узбіччі дороги для проведення ремонтних робіт.

"Внаслідок ДТП водій автомобіля МАЗ, солдат контрактної служби, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Пасажир автомобіля МАЗ, старший солдат контрактної служби, від отриманих травм загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

altaltaltalt

Фото: ДТП у Черкаській області (ch.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинула дівчина.