ua en ru

У Черкаській області на пожежі житлового будинку загинула жінка

У Черкаській області на пожежі житлового будинку загинула жінка Фото: ліквідація пожежі (Андрій Скакодуб / УНІАН)

Поряд із будинком також знайдено непритомного чоловіка - співмешканця господарки

У Черкаській області 28 червня о 01:10 у селі Драбове-Барятинське Драбівського району на вулиці Гвардійська виникла пожежа у веранді житлового будинку, яка призвела до загибелі однієї людини та травмування ще однієї. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що повідомлення про пожежу до Служби порятунку надійшло від сусідів, котрі помітили вогонь у будинку.

"На місце події оперативно прибули рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини, які через 15 хвилин локалізували загорання, а 02:30 - повністю його ліквідували. Під час проведення розвідки на місці події було виявлено бездиханне тіло 52-річної господарки оселі", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, на час прибуття рятувальників на подвір'ї, поряд із будинком, було знайдено непритомного чоловіка, який виявився співмешканцем господарки: з діагнозом отруєння продуктами горіння його терміново було доставлено до Драбівської центральної районної лікарні.

"У результаті пожежі вогнем було знищено покрівлю та перекриття будинку на загальній площі 60 кв. м, а також речі домашнього вжитку. До гасіння залучались 1 одиниця техніки та 4 рятувальники. За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі могла стати власна необережність чоловіка під час куріння", - резюмували в ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пожежах в Україні з початку 2017 року загинуло 913 осіб.