ua en ru

У Черкасах затримали в.о. директора аеропорту на хабарі у 70 тис. гривень

У Черкасах затримали в.о. директора аеропорту на хабарі у 70 тис. гривень Фото: прокуратура (screenshot з google-maps)

Чиновниця вимагала хабар за оренду приміщення та земельної ділянки КП

Прокуратура Черкаської області затримала виконуючу обов'язки директора аеропорту на хабарі у 70 тис. гривень. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Прокуратурою Черкаської області затримано на "гарячому" в.о. директора комунального підприємства "Аеропорт Черкаси" Черкаської обласної ради, яка разом із спільницею протягом червня 2017 року вимагала неправомірну вигоду в сумі 70 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, була отримана перша частина хабара у сумі 50 тис. гривень від директора одного з товариств за сприяння в укладенні договору оренди приміщення та земельної ділянки, які знаходяться на балансі комунального підприємства.

Так, чиновниць затримали у порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії.

ХАБАРНИКИ До П'ЯТНИЦІ Прокуратурою Черкащини затримано на "гарячому" в. о. директора Комунального підприємства "Аеропорт Ч...

Опубліковано Ларисою Сарган 16 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з обласною прокуратурою та Управлінням захисту економіки Національної поліції України викрили на хабарі керівника одного з управлінь Полтавської обласної державної адміністрації.