ua en ru

Через "єдине вікно" оформлено понад 300 заявок, - Насіров

Через "єдине вікно" оформлено понад 300 заявок, - Насіров Фото: Роман Насіров

Серед підрозділів лідирують Київська та Київська міська митниці

З моменту запуску процедупы митного оформлення за принципом "єдиного вікна" (з 1 серпня 2016) подано 398 заявок, з них оформлено - 315 заявок. Про це повідомив голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, найбільше заявок подано на Київській та Київської міської митницях, а також на Чернівецької, Львівської та Житомирської. Жодної заявки на оформлення через систему "єдиного вікна" не подали на Закарпатської та Кіровоградської митницях.


"Тільки за 29 серпня через"єдине вікно"відбулося 21 оформлення. Більшість заявок подаються та оформляються переважно на митницях центральних і західних регіонів", - додав глава відомства.

З першого серпня на оформлення за принципом «єдиного вікна» подано 398 заявок, з них оформлено – 315 заявок. Найбільше ...

Опубліковано Роман Насіров 30 серпня 2016 р.

Нагадаємо, на початку серпня Роман Насіров повідомляв про те, що після запуску "єдиного вікна" сталося більше 100 митних оформлень.

1 серпня 2016 на пунктах митного контролю заробила автоматизована система "єдине вікно", метою якої є прискорення оформлення експортно-імпортних операцій. Це - один з елементів реформування митниці.

Система є повністю автоматизованою, дозволяє подавати документи один раз в одне місце і мінімізує контакти з держслужбовцями. "Єдине вікно" передбачає створення єдиної електронної бази даних, яка дозволяє різним службам контролю та митницям в автоматичному режимі обмінюватися інформацією про вантаж, який проходить через кордон України і про результати його державного контролю.