ua en ru

"Челсі" чекають серйозні кадрові перестановки

"Челсі" чекають серйозні кадрові перестановки Фото: одинадцять гравців можуть покинути клуб

Лондонський клуб можуть залишити щонайменше 11 футболістів

Головний тренер "Челсі" Антоніо Конте, незважаючи на завоювання чемпіонського титулу англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) сезону 2016/17, хоче провести перебудову основного складу. Про це пише The Telegraph.

Повідомляється, що лондонський клуб у міжсезоння можуть покинути щонайменше 11 футболістів. Так, "Челсі" точно залишать захисник Джон Террі і голкіпер Асмір Беговіч, який підпише контракт з "Борнмут".

Крім того, майбутнє таких футболістів, як Неманья Матіч, Франсеск Фабрегас, Міші Батшуайи, Натан Аке, Курт Зума, Рубен Лофтус-Чик, Кенеді і Ола Айна, у складі "синіх" все ще не ясно.

Одним з найбільш делікатних питань залишається Дієго Коста, який мав намір залишити "Челсі" вже давно. Футболіст поставив клубу ультиматум, що він піде, якщо "Челсі" в період літнього трансферного вікна підпише іншого дорогого форварда, що навряд чи зупинить лондонців намір підписати Ромелу Лукаку.

Також лондонці впевнені, що їм вдасться зберегти Едена Азара і Тібо Куртуа, а також продовжити контракт з головний тренером команди Антоніо Конте.

Нагадаємо, англійський клуб "Манчестер Сіті" планує влітку продати до 10 гравців першої команди.