ua en ru

"Челсі" планує розлучитися з Конте і запросити Сімеона

"Челсі" планує розлучитися з Конте і запросити Сімеона Фото: Дієго Сімеоне (atleticodemadrid.com)

Антоніо, швидше за все, перейде в ПСЖ

Головний тренер мадридського "Атлетіко" Дієго Сімеоне є пріоритетним варіантом для лондонського "Челсі". Про це повідомляє видання The Times.

Нинішній наставник "синіх" Антоніо Конте покине команду наприкінці сезону через розбіжності з керівництвом з трансферних питань. Очікується, що "Челсі" розірве контракт з італійцем за обопільною згодою, а одним з таких місць роботи Конте преса називає ПСЖ.

"Челсі" був готовий запросити Симеона ще два роки тому, але тоді тренер вважав за краще залишитися в Мадриді і підписати нову угоду.

Контракт 47-річного аргентинця з мадридцями розрахований до 2020 року. Він працює з командою з 2011 року. Під його керівництвом "матрацники" провели 344 матчі у всіх турнірах, в яких здобули 213 перемог і 75 разів зіграли внічию.

"Челсі" на даний момент займає 3 місце в турнірній таблиці прем'єр-ліги, відстаючи від лідируючого "Манчестер Сіті" на 16 очок.

Нагадаємо, італійський "Мілан" розглядає можливість запрошення на пост головного тренера клубу наставника пітерського "Зеніту" Роберто Манчіні.