ua en ru

Челсі - Манчестер Юнайтед: У Лондоні яскрава нічия

Челсі - Манчестер Юнайтед: У Лондоні яскрава нічия Фото: Челсі - Манчестер Юнайтед

Команди розійшлися миром

На лондонському "Стемфорд Брідж" відбувся матч місцевого "Челсі" проти "Манчестер Юнайтед".

Гості більшу частину матчу грали активніше, у першій половині забити не змогли. Кілька разів гарно грав Тібо Куртуа, якому особливо яскраво вдалося відбити удар Мартиаля після зміщення в центр.

"Челсі" дуже не вистачало точності з діях. Господарі грали з великим бажанням, але моменти створювалися з великим трудом. Але якщо справа доходила до удару, в гру вступав Де Хеа, який видав просто шикарний матч.

На початку другого тайму "Манчестеру" далася відмінна комбінація, в ході якої Руні отримав м'яч у штрафному з флангу, скинув під удар Лингарду, який з разварота відправив м'яч під поперечину.

"Челсі" почав грати активніше з усіма атакуючими потугами "аристократів" справлявся Де Хеа. Спочатку він відбив гарматний удар Івановича з близької відстані. Потім потягнув удар Фабрегаса.

Але коли почалося доданий час, молодий Джексон втратив Косту, який отримав м'яч в чужій штрафній, обійшов Де Хеа і, відправивши м'яч у порожні ворота, зрівняв рахунок.

Челсі - Манчестер Юнайтед 1:1
Голи
: Коста, 90+1 - Лингард, 61
Челсі: Куртуа, Аспілікуета, Террі, Зума (Кехілл, 59), Іванович, Матіч (Педро, 67), Обі Мікель, Оскар (Азар, 55), Фабрегас, Вілліан, Коста
Манчестер Юнайтед: Де Хеа, Бортвік-Джексон, Блінд, Смоллінг, Дармиан, Каррік, Феллаїні (Шнейдерлен, 79), Мартіаль, Мата (Еррера, 90+5), Лингард (Депа, 86), Руні

Після цього матчу команди став на своїх колишніх місцях у турнірній таблиці. МЮ йде на п'ятому місці, а "Челсі" - на 13-м.