ua en ru

Челсі - Динамо: Підопічні Реброва поступилися в Англії

Челсі - Динамо: Підопічні Реброва поступилися в Англії Фото: Челсі - Динамо

"Динамо" гостювало у "Челсі"

В Лондоні був зіграний матчу Ліги Чемпіонів між "Челсі" і київським "Динамо".

З самого початку гри лондонці забрали м'яч собі. Велику частину часу м'яч перебував на половині поля "Динамо". Хоча до ударів справа доходила вкрай рідко.

Але в одній з атак кияни втратили прорив Вілліана по правому флангу. Бразилець прострілив у штрафну, звідки Драгович зрізав головою м'яч у свої ворота.

Після пропущеного голу "Динамо" повинно було додати в атаці, але "Челсі" дуже щільно захищався і не давав створювати біля своїх воріт моменти.

На другий тайм кияни вийшли більш агресивними. Це допомогло їм перевести гру на половину поля "Челсі". Але моменти створювалися з великим трудом. Тим не менш, киянам вдалося забити. При чому зробив це знову Драгович. Після подачі кутового м'яч долетів до Алекса і той пробив голкіпера.

Але "Челсі" дуже швидко відповів. Рибалка сфолив у своїй штрафній, до м'яча підійшов Вілліан і більярдним ударом відправив м'яч у сітку воріт.

Челсі - Динамо 2-1
Гол:
Драгович, 33, (аг), Вілліан, 83 - Драгович, 77
Челсі: Бегович, Зума, Террі, Баба, Аспілікуета, Фабрегас (Педро, 79) , Рамірес, Оскар (Азар, 79), Матіч, Вілліан (Кехілл, 90+1), Коста
Динамо: Шовковський, Антунеш, Драгович, Виду, Хачеріді, Сидорчук (Гармаш, 46(, Риболовля, Гонсалес, Буяльський, Ярмоленко, Кравець (Мораєс, 55)

Додамо, що поразку від "Челсі" відкинуло "Динамо" на третє місце у групі G.