ua en ru

Челсі - Барселона: анонс матчу

Челсі - Барселона: анонс матчу Фото: "Челсі" - "Барселона" (chelseafc.com)

Готуємося до матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Лондонський "Челсі" і каталонська "Барселона" зійдуться в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у команди Ернесто Вальверде більше шансів на перемогу в даному поєдинку.

20 лютого 21:45
Лондон, "Стемфорд Брідж"

Головним арбітром матчу стане Джюнейт Чакир. Помічники рефері - Бахаттін Дуран, Тарік Онгун, Бариш Шимшек, Хюсейн Гечек і Мустафа Ейісой. Всі представляють Туреччину.

Раніше Чакир вже обслуговував поєдинок цих команд. Тоді, в сезоні 2011/12, 41-річний арбітр працював на матчі-відповіді півфінальній грі Ліги чемпіонів на "Камп Ноу", де матч закінчився з рахунком 2: 2, а далі пройшла англійська команда.

Орієнтовні склади:

"Челсі": Куртуа; Аспілікуета, Крістенсен, Кехілл; Моузес, Канте, Дрінкуотер, Фабрегас, Алонсо; Азар, Жиру
Не зіграє: Барклі (розтягнення задньої поверхні стегна)
Дозаявлені: Росс Барклі, Олів'є Жиру, Емерсон Палмер

"Барселона": тер Стеген; Роберто, Піке, Юмтіті, Жорді Альба; Бускетс, Пауліньо, Ракітіч; Інієста, Мессі, Суарес
Не зіграють: Семеду (дискваліфікація), Вермален (м'яз)
Дозаявлені: Хосе Арнаіс, Давид Костас, Йерро Міна

Головний тренер "Челсі" Антоніо Конте: "Ми почнемо матч в статусі аутсайдера. Ми повинні прагнути грати в свій футбол. Нам відомі характерні особливості "Барселони". Вона намагається володіти м'ячем, домінувати. У кожному матчі вона створює безліч гольових моментів. Треба бути готовими до того, щоб грати без м'яча, щільно оборонятися, не втрачати голову. Ну а ми з м'ячем будемо робити те, що вміємо, що напрацьовували на тренуваннях".

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде: "У "Челсі" є яскраво виражений стиль гри, як у більшості англійських команд. Треба розуміти, що ми зустрічаємося з чемпіоном Англії. Буде важко, але це важливий матч, адже ми хочемо пройти далі. Історія має значення, але на гру особливого не впливає. Чудово, що є деяке суперництво, яке підігріває інтерес, але для нас це просто черговий матч Ліги чемпіонів".

Нагадаємо, колишній головний тренер каталонської "Барселони" Луїс Енріке не планує переривати свою відпустку і приймати "Челсі" під час поточного сезону.