ua en ru

Колишній віце-прем'єр Криму затриманий у справі про отримання понад 400 тис. доларів хабара

Колишній віце-прем'єр Криму затриманий у справі про отримання понад 400 тис. доларів хабара Фото: колишній віце-прем'єр Криму

Казуріна підозрюють в отриманні хабара за сприяння укладенню контракту на будівництво житла

Колишній "заступник голови ради міністрів" Криму Олег Казурін затриманий за підозрою в отриманні від комерсанта частини хабара у розмірі 27 млн рублів (понад 400 тис. доларів) за сприяння укладенню контракту на будівництво житла, передає "Інтерфакс".

Повідомляється, що регіональні "правоохоронні відомства" порушили кримінальну справу стосовно Казуріна.

"Він підозрюється в отриманні хабара через посередника в особливо великому розмірі", - повідомляють у правоохоронних органах.

Зазначено, що за даними слідства, з серпня по грудень 2016 року чиновник отримав частину раніше узгодженої суми хабара у розмірі 27 млн рублів за "сприяння через свою посаду вибору однієї з будівельних фірм у якості єдиного постачальника при укладенні контракту на будівництво житла в Криму, а також загальне заступництво фірмі під час виконання нею цього муніципального контракту".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, на думку президента США Дональда Трампа, Російська Федерація захопила Крим через м'якість екс-президента США Барака Обами.