ua en ru

Колишній мер Миколаєва Сенкевич оскаржив рішення про зняття його з посади

Колишній мер Миколаєва Сенкевич оскаржив рішення про зняття його з посади Фото: Олександр Сенкевич (facebook.com/senkevich.aleksandr)

По суті справу розглянуть 28 лютого

У Центральному районному суді Миколаєва відбулося підготовче судове засідання за позовом колишнього мера Олександра Сенкевича до Миколаївської міської Ради про визнання протиправним та скасування рішення міськради Про дострокове припинення повноважень міського голови". Про це йдеться на сайт суду.

Зазначено, що на підготовче судове засідання не з'явився позивач, його представники, а представники відповідача заперечували проти проведення засідання у його відсутність.

Так, представниками відповідачів надано відзив на позовну заяву Сенкевича, у зв'язку з чим, представники позивача просили надати можливість надати заперечення.

Крім цього, представники сторін подали клопотання про витребування низки документів і допит свідків.

Зазначено, що судом прийнято рішення про закриття підготовчого провадження і призначено справу до судового розгляду по суті на 09.20 год. 28 лютого 2018 року.

Нагадаємо, 5 жовтня депутати міської ради Миколаєва на позачерговій сесії прийняли рішення про дострокове припинення повноважень мера міста Сенкевича.