ua en ru

Колишня дружина Власенка Наталія Окунська збирається брати участь у виборах по київському округу

Колишня дружина захисника екс-прем'єр-міністра України Сергія Власенка Наталя Окунська збирається брати участь у парламентських виборах по київському виборчому округу. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Я стала сильнішою і моє бажання допомагати матерям і захищати права всіх наших дітей незмінно. Я стримаю своє слово і прийму участь у виборах, і мені все одно, хто буде моїм конкурентом - влада чи опозиція", - написала Окунська.

За її словами, вона, як ніхто інший, знає, як потрібно удосконалити законодавство в площині захисту прав дітей, захисту і підтримки материнства.

"Мої пріоритети - це створення державою умов для всебічного та повноцінного розвитку дітей, починаючи з самого народження і закінчуючи повноліттям", - зазначила Окунська.

"Я корінна киянка, народилася і виросла на вул. Лисенка, і балотуюся у рідному з дитинства Шевченківському районі. Мені дуже потрібна підтримка всіх, хто розділяє мої переконання і погляди; хто вірить у те, що у наших дітей може бути краще майбутнє", - підсумувала вона.