ua en ru

БЮТБ вимагає створення спеціальної слідчої комісії щодо розслідування фактів переслідування Ю.Тимошенко

Фракція БЮТ-Батьківщина вимагає створення спеціальної слідчої комісії щодо розслідування фактів переслідування лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.
Про це заявив РБК-Україна нардеп від фракції БЮТБ Михайло Волинець.
"Ми заблокували парламентську трибуну через необґрунтовані звинувачення політичних лідерів БЮТБ. У зв'язку з цим переслідуванням лідера партії фракція БЮТБ вимагає створення слідчої комісії. Ми вимагаємо об'єктивно розслідувати це питання", - наголосив нардеп.
При цьому він зазначив, що немає жодної платіжки, підписаної рукою Ю.Тимошенко на витрату коштів, що направлялися за Кіотським протоколом. Нардеп також запевняє, що усі гроші знаходяться на рахунку, і є підтвердження самого нинішнього уряду на запит уряду Японії з цього приводу і було зроблено народний аудит, який підтверджує, що ці гроші є на рахунку. На уточнююче запитання журналіста, чи розпочнеться сьогодні засідання парламенту М.Волинець відповів: "Можливість розпочати сьогоднішнє засідання є у тому випадку. Якщо буде створена слідча комісія і припиниться переслідування представників опозиції".