ua en ru

БЮТ-Батьківщина запропонує ВР прийняти закон про спрощену систему оподаткування замість Податкового кодексу

Фракція БЮТ-Батьківщина запропонує Верховній Раді прийняти закон про спрощену систему оподаткування замість Податкового кодексу. Про це на прес-конференції заявила лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами Ю.Тимошенко, БЮТ-Батьківщина з понеділка, 29 листопада, наполягатиме на поновленні проекту закону про спрощену систему оподаткування, а також на законопроекті, який двічі не був проголосований у ВР - законопроект про скасування подвійного оподаткування у фінансових операціях з офшорною зоною Кіпр і законопроект про податок на багатство. За словами Ю.Тимошенко, в останньому проекті закону мова йде про оподаткування будинків, які мають велику площу та автомобілів марок Maybach, Porsche і Jaguar. "Ми будемо пропонувати, щоб закон про спрощену систему оподаткування, який було затверджено попереднім Президентом, було прийнято у ВР замість Податкового кодексу", - заявила вона.
Ю.Тимошенко також зазначила, що на наступному пленарному тижні фракція БЮТ-Батьківщина наполягатиме на розгляді чотирьох законопроектів. "Ми будемо наполягати на розгляді 4 законопроектів, в тому числі на розгляді тих законопроектів, які були зареєстровані у ВР. І ми будемо наполягати на їх поновленні і внесемо на розгляд законопроект про економічну свободу малого і середнього підприємництва", - повідомила вона.