ua en ru

Бюро ПАРЄ висловило недовіру Аграмунту

Бюро ПАРЄ висловило недовіру Аграмунту Фото: Педро Аграмунт

Бюро Асамблеї абсолютною більшістю голосів висловило йому недовіру

Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) висловило недовіру своєму очільнику Педро Аграмунту. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав голова української делегації в ПАРЄ, народний депутат Володимир Ар’єв.

Так, 19 членів бюро проголосували "за", троє утрималися, проти не було жодного голосу.

"Президент ПАРЄ Аграмунт не написав заяву про відставку, не з'явився на Бюро і, відповідно, не зробив жодної заяви, обіцяної раніше. Бюро Асамблеї щойно абсолютною більшістю голосів висловило йому недовіру і відмовило в дозволі здійснювати візити, робити заяви і та проводити іншу активність від імені ПАРЄ", - зазначив він.

При цьому Ар’єв зазначив, що асамблея не має процедури відкликання президента, а тому регламентний комітет має її розробити.

"Від повноважень президента ПАРЄ у Аграмунта, фактично, залишилась одна назва... ПАРЄ не має процедури відкликання президента з посади взагалі. За 50 років не було потреби. Тепер регламентний комітет має розробити цю процедуру… Я не думаю що тепер хтось тут захоче мати справи з РФ взагалі", - підкреслив голова української делегації в ПАРЄ.

Президент ПАРЄ Аграмунт не написав заяву про відставку, не з'явився на Бюро і, відповідно, не зробив жодної заяви, обіця...

Опубліковано Volodymyr Ariev 28 квітня 2017 р.

Нагадаємо, президенту Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунту вчора, 27 квітня 2017 року, не дозволили вести засідання ПАРЄ.