ua en ru

Бюджетні польоти з України в Європу почнуться вже в 2012 р., - Колесніков

Міністерство інфраструктури України завершує переговори з європейською бюджетною авіакомпанією Ryanair про low-cost перевезення пасажирів, і бюджетні польоти з України до Європи і назад мають стартувати вже в 2012 р. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України, міністр інфраструктури Борис Колесніков в ефірі програми "Шустер Live" на "Першому національному каналі".

"Закінчуємо переговори, найближчим часом з Ryanair буде підписано угоду про польоти зі Львова, Києва, Донецька до Лондона, Манчестера. Польоти, я впевнений, почнуться вже в цьому році", - зазначив Колесніков.

У січні поточного року Колесніков заявляв, що провідна європейська бюджетна авіакомпанія Ryanair (Ірландія) може запустити перші рейси в Україну в травні 2012 р.

Ірландська Ryanair - бюджетна авіакомпанія, заснована в 1985 р. Це перша бюджетна авіакомпанія, заснована в Європі. Ryanair обслуговує 141 аеропорт в 26 країнах Європи (Португалія, Іспанія, Франція, Італія, Великобританія, Швеція, Норвегія, Данія, Бельгія, Німеччина, Нідерланди, Польща, Словаччина) і Африки.