ua en ru

Бюджет-2018 буде виконано за доходами та видатками, - Гройсман

Бюджет-2018 буде виконано за доходами та видатками, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (facebook.com/pg/volodymyrgroysman)

За слвоами Гройсмана, держбюджет на наступний рік базується на повній реалістичності

Державний бюджет на 2018 рік буде виконано за доходами та видатками. Про це сьогодні заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Сьогодні у ході презентацію проекту бюджету-2019 Гройсман зазначив, що держбюджет на наступний рік базується на повній реалістичності.

"Бюджет 2018 року буде виконано і за доходами, і за видатками. Бюджет 2019 року також базується на повній реалістичності. Ми не відійшли від тих програм, які почали втілювати декілька років тому", - заявив він.

Крім того, він додав, що бюджет-2019 буде не тільки реалістичним, а й підтримуватиме розвиток національної економіки і впровадження необхідних змін у війську, освіті, охороні здоров’я, інфраструктурі.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в проекті державного бюджету на 2019 рік закладено інфляцію на рівні 7,4%, а ціни, якщо і будуть зростати, то не такими темпами, як раніше.

Крім того, за словами Гройсмана, плановий показник зростання ВВП України на 2019 рік склав 3%. Разом з тим, прем'єр допускає, що в майбутньому прогноз може покращитися.