ua en ru

У Бурятії в дитячому відділі поліклініки спрацював вибуховий пристрій

У Бурятії в дитячому відділі поліклініки спрацював вибуховий пристрій Фото: у Бурятії стався вибух в поліклініці

У момент вибуху В коридорі перебувало 30 батьків з дітьми

В Улан-Уде (республіка Бурятія, Росія) сьогодні, 18 серпня, стався вибух невстановленого пристрою в коридорному приміщенні філії дитячої консультації міський. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Моз Бурятії.

"18 серпня 2015 р. в 15.11 за адресою вул. Комсомольська, 1б, в коридорному приміщенні філії Дитячої консультації Міської поліклініки № 6 відбувся підрив невстановленого вибухового пристрою малої потужності", - йдеться в повідомленні.

У момент вибуху В філії йшов прийом дітей, в коридорі перебували близько 30 батьків з малолітніми дітьми.

"В епіцентрі вибуху виявилася жінка, яка за секунди віддала свою дитину старшої дочки і відправила її на вулицю. В результаті вибуху жінка отримала незначну рвану рану правої руки", - повідомили в Моз.

Відзначається, що крім жінки ніхто не постраждав.

Відразу ж після вибуху спрацювала охоронна сигналізація, співробітники поліклініки провели евакуацію людей на вулицю. На місце прибули співробітники охорони і поліція, а також керівництво установи. В даний час проводяться слідчі заходи по встановленню причин цього ПП.

Нагадаємо, у селі Ульянівка (Миколаївська обл.) увечері 17 серпня в результаті вибуху снаряда у дворі приватного будинку загинули чоловік і жінка.