ua en ru

Бурбак: уряд сьогодні передав звіт про свою роботу до Ради

Бурбак: уряд сьогодні передав звіт про свою роботу до Ради Фото: Максим Бурбак

Парламентар закликав після звіту уряду підписати додаток до коаліційної угоди

Лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак повідомив, що Кабінет міністрів України сьогодні, 1 лютого 2016 року, передав до Верховної Ради звіт про свою роботу. Про це він сказав в ході засідання погоджувальної ради парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні уряд передав звіт до Верховної Ради згідно регламенту, і депутати зможуть з ним ознайомитися... Пропонуємо запросити кожного міністра для звіту чи в комітетах, чи в парламентській залі, давайте визначатися...", - зазначив Бурбак.

Парламентар закликав після звіту уряду підписати додаток до коаліційної угоди.

"Підкреслюю, що після звіту ми повинні підписати додаток до угоди, який повинен стати документом, в якому буде чітко прописано послідовність кроків та графік виконання коаліційної угоди і це буде обов'язковим для виконання фракціями, депутатами", - зазначив він.

Лідер фракції також закликав фракції обговорити кадрові призначення в Кабміні.

"Ми пропонуємо фракціям обговорити кадрові призначення: подати прем'єру по три кандидатури на кожну посаду, щоб було призначено кращого. І пропонуємо фракціям визначитися з доповненням до коаліційної угоди на цей рік. Чим раніш напишемо, тим більше зробимо", - підсумував Бурбак.

Відповідно до повідомлення прес-служби Кабміну, звіт було затверджено сьогодні, 1 лютого, на засіданні уряду.

"Сьогодні зранку ми на своєму засіданні ухвалили розпорядження "Звіт про хід та результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році". Звіт містить 11 розділів, по всіх розділах коаліційної угоди. І тому є необхідні регламентні терміни для всіх структур Парламенту, аби розглянути детально всі факти, які викладені по розділах у цьому звіті", - повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр культури України В'ячеслав Кириленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що звіт Кабінету міністрів України у Верховній Раді про рік своєї діяльності може відбутися у період з 16 по 19 лютого 2016 року.