ua en ru

Булатов напередодні зникнення купив дорогий ноутбук за пожертви на Автомайдан, - МВС

Один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов напередодні зникнення купив дорогий ноутбук за пожертви на Автомайдан.

Один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов (на фото) напередодні зникнення купив дорогий ноутбук за пожертви на Автомайдан. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника головного слідчого управління МВС України Олег Татаров, повідомляє прес-служба МВС України.

За його словами, розслідування кримінального провадження щодо викрадення Булатова триває. Незважаючи на небажання самого потерпілого та його родичів співпрацювати зі слідством, правоохоронці з'ясовують нові подробиці у цій справі.

Зокрема, стало відомо, що 21 січня, напередодні свого зникнення, Булатов придбав у магазині комп'ютерної техніки коштовний ноутбук вартістю майже 28 тис. грн. За покупку він розрахувався кредитною карткою, на яку надходили пожертви на підтримку Автомайдану.

Через два дні після його зникнення, 24 січня, відбувся розрахунок цією ж карткою в Інтернет-магазині за завантаження музики. З рахунку було знято 39 дол. США.

Зараз слідство з'ясовує, в якому місці знаходився пристрій, на який відбувалось завантаження, та звідки проводилася купівля музики.