ua en ru

На Буковині затримали злочинців, які здійснювали розбійні напади на пенсіонерів

На Буковині затримали злочинців, які здійснювали розбійні напади на пенсіонерів Фото: Нацполіція

Серед затриманих - двоє неповнолітніх, раніше судимі

На Буковині співробітники Національної поліції затримали чотирьох зловмисників, які скоїли розбійні напади на двох пенсіонерок. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіціі Чернівецькій області.

Одна з жертв, 78-річна жителька села Магала Новоселицького району, звернулася в поліцію 17 січня і повідомила, що напередодні невідомі в масках вдерлися в її будинок і почали вимагати гроші. Коли жінка відмовила, зловмисники почали її душити. Від смерті її врятував син, який був удома і злякав злочинців.

Вже через кілька годин після нападу в селі Магала, зловмисники вдерлися до 79-річної жительки міста Хотин. Не знайшовши грошей, злочинці забрали мобільний телефон і втекли.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники кримінальної поліції вже на наступний день затримали чотирьох осіб, які вчинили напад на пенсіонерок. Всі затримані - безробітні жителі міста Хотин. Двоє з них - неповнолітні хлопці, які, незважаючи на вік, вже були раніше судимі", - повідомляє Нацполіція.

На даний момент затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового затримання, триває перевірка їх причетності до інших резонансних нападів в цьому районі.

Нагадаємо, нещодавно в Києві зловмисник скоїв розбійний напад на поштове відділення.