ua en ru

У Києві зловмисник здійснив озброєний напад на поштове відділення

У Києві зловмисник здійснив озброєний напад на поштове відділення Фото: поліція розслідує напад на поштове відділення

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав

У Дніпровському районі Києва на вулиці Алма-Атинська зловмисник здійснив озброєний напад на поштове відділення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

Як зазначається, зробивши два постріли, зловмисник забрав із каси гроші й втік. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

"Близько 14:00 до столичних правоохоронців надійшло повідомлення про розбійний напад...У приміщення пошти зайшов молодий чоловік віком приблизно 18-20 років у чорному одязі. Нападник зробив два постріли, наказав всім лягти на підлогу, а потім перехилився через стійку і забрав з каси близько 3000 гривень. Підозрюваний побіг у напрямку лісосмуги та прилеглих заводів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, відомості про подію зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дніпровського управління поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві начальниця поштового відділення привласнила понад 130 тис. гривень соцвиплат громадян.