ua en ru

Буффон і ще три футболісти завершили кар'єру в збірній Італії

Буффон і ще три футболісти завершили кар'єру в збірній Італії Фото: Буффон і футболісти збірної Італії після поразки від Швеції (uefa.com)

Слідом за голкіпером це зробили К'єлліні, Барцальї і де Россі

Воротар туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон розплакався після поразки від Швеції за сумою двох стикових матчів відбору на чемпіонат світу-2018 і оголосив про завершення кар'єри в збірній Італії. Про це він заявив в ефірі телеканалу RAI.

"Я залишаю збірну Італії і залишаю її молодим хлопцям, яким є що сказати - перини і Доннарумма. У італійського футболу, безумовно, є майбутнє. Обіймаю Барцальї, Бонуччі, К'єлліні і Де Россі, з якими ми провели майже 10 років. Дякую всім хлопців , які були з нами весь цей час", - сказав Буффон.


Слідом за ним це зробили два захисника "Ювентуса" Джорджо К'єлліні і Андреа Барцальї, а також півзахисник "Роми" Даніеле Де Россі. Зазначимо, що проти шведів Бардзальї і Кьеліні відіграли всі 90 хвилин матчу. Де Россі ж провів поєдинок на лаві запасних.

Джанлуїджі Буффон виступав за збірну Італії з 1997 року і провів за команду 175 матчів. У 2006 році він виграв з національною командою золото чемпіонату світу.

К'єлліні виступав за національну команду з 2004 року, провея в цілому 92 матчі і забивши 7 голів. Барцальї захищав кольори Італії з 2004 року, провівши 73 матчі. Де Россі виступав за "скуадру адзурру" з 2004 року, зігравши 113 матчів і забивши 21 гол.

Нагадаємо, чотириразовий чемпіон світу - збірна Італії - вперше c 1958 роки не поїде на чемпіонат світу з футболу 2018 року, який пройде в Росії.