ua en ru

У Брюсселі завтра відбудеться чергове засідання комісії Україна-НАТО

У Брюсселі завтра відбудеться чергове засідання комісії Україна-НАТО Ілюстративне фото (president.gov.ua)

Участь у засіданні, зокрема, візьме глава МінТОТ Вадим Черниш

У Брюсселі (Бельгія) завтра, 17 жовтня 2018 року, відбудеться чергове засідання комісії Україна-НАТО. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

"17 жовтня у м. Брюссель (Бельгія) відбудеться чергове засідання комісії Україна-НАТО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, участь у засіданні візьме генсек НАТО Єнс Столтенберг, глава МінТОТ Вадим Черниш, голова місії України при НАТО Вадим Пристайко та 29 послів країн-учасниць Північно-атлантичного союзу.

"В рамках засідання комісії Вадим Черниш окреслить поточну гуманітарну ситуацію на Донбасі, поточну ситуацію з відновлення критично-важливої інфраструктури та наслідки агресії Російської Федерації на сході України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявляв, що Угорщина продовжить блокувати комісію Україна-НАТО на рівні міністрів.

Додамо, голова Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова заявляла, що відносини між Україною і НАТО стали більш тісними порівняно з минулим роком.