ua en ru

У Брюсселі невідомий з ножем напав на поліцейського

У Брюсселі невідомий з ножем напав на поліцейського Ілюстративне фото (FBI.gov)

Нападник був поранений в груди і ногу

У понеділок, 17 вересня, в Брюсселі в парку Максиміліан невідомий з ножем напав на поліцейського, повідомляє телеканал VRT.

Як повідомляє телеканал, поліцейські виявили в парку сплячого чоловіка і попросили його піти, у відповідь - він витягнув ніж і відмовився кинути його після вимоги правоохоронців. Відзначається, чоловік вдарив ножем поліцейського, після чого по ньому була відкрита стрілянина.

Також проти нападника були застосовані кийки і сльозогінний газ.

"Особу підозрюваного і його мотив поки офіційно не встановлено. Але немає підстав думати про те, що це був теракт", - повідомила офіційний представник прокуратури Брюсселя Іне ван Вимерш.

Наголошується, поліцейський отримав легке поранення. Нападник також був поранений в груди і ногу, після чого його госпіталізували в критичному стані. Ведеться слідство за фактом нападу на поліцейського, а також за фактом застосування поліцією вогнепальної зброї. На місці події працюють слідчі та експерти.

Нагадаємо, 16 вересня, у центрі Брюсселя сталася стрілянина, в результаті якої постраждали люди.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в американському місті Бексфилд у Каліфорнії сталася стрілянина, в результаті якої загинули 6 осіб.

Також в США сталася стрілянина в McDonald's, загинула одна людина, є постраждалі. Загиблим і постраждалим в результаті стрілянини було від 16 до 21 років