ua en ru

Брюссель продовжить вимогу пред'являти COVID-квитки до літа 2022 року

Брюссель продовжить вимогу пред'являти COVID-квитки до літа 2022 року Фото: Брюссель продовжить вимогу пред'являти COVID-квитки до літа 2022 року (Getty Images)

Уряд Брюсселя схвалив проект постанови про продовження використання Covid Safe Ticket. Зокрема, вони можуть використовуватися до 30 червня наступного року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bruzz.

Далі проект постанови перейде до брюссельського парламенту, і його затвердження там дозволить використовувати COVID-квитки в різних секторах з 15 Жовтня.

Текст проекту буде доступний на сайті Брюссельського парламенту з наступного тижня.

У зв'язку з низьким рівнем вакцинації в Брюссельському регіоні уряд Брюсселя хоче використовувати COVID-квитків у ряді секторів тепер, коли більшість заходів щодо боротьби з коронавірусом скасовані.

Вони будуть застосовуватися в готельному бізнесі і громадському харчуванні, танцювальних залах і клубах, спортивних клубах, фітнес-центрах, на ярмарках, в секторі культури, відпочинку і свят, в установах інтернатного типу для вразливих осіб, а також на заходах на 50 і більше осіб, що проводяться всередині приміщень, або на заходах на 200 осіб, що проводяться на відкритому повітрі.

Відзначимо, що covid-квитки безпеки містять інформацію про вакцинацію, набутий імунітет або про результати тестів на COVID-19.