ua en ru

Кинутого у сміттєвий бак депутата Харківської міськради госпіталізовано

Кинутого у сміттєвий бак депутата Харківської міськради госпіталізовано Джерело фото:kh.vgorode.ua

Кинутого у сміттєвий бак депутата Харківської міської ради, представника Партії регіонів Володимира Скоробогача госпіталізовано, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомляється, депутата госпіталізовано з травмами середньої тяжкості. Зараз він знаходиться в міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Керівники прес-служб ГУ МВС України в Харківській області та прокуратури Харківської області повідомили РБК-Україна, що кримінальне провадження за фактом побиття депутата не відкрито, заяви від депутата не надходило.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Харкова пройшла акція "Прийди та відкрий міськраду". Активісти групами по 20-50 осіб перекрили рух по площі Конституції, основний і тильні входи в будівлю міськради, змушували виходили з депутатів міськради та інших громадян вигукувати "Путін х_йло". Серед їхніх вимог була люстрація мера Харкова Геннадія Кернеса.

По закінченні сесії міськради, після того, як активістів не пропустили до сесійної зали, вони облили Скоробогача зеленкою та кинули в сміттєвий бак.