ua en ru

British Council безкоштовно навчить англійської українських військових

British Council безкоштовно навчить англійської українських військових Фото: військових навчать англійської

Програма спрямована на поліпшення можливостей колишніх військових при працевлаштуванні

Британська Рада за сприяння офісу зв'язку НАТО в Україні оголосила набір на курси англійської мови для колишніх військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба British Council.

Так, на офіційному сайті British Council наголошується, що цей проект реалізується у сфері перепідготовки кадрових військовослужбовців, звільнених у запас або у відставку.

"Проект спрямований на покращення можливостей колишніх військових при працевлаштуванні, а також отримання офіцерами навичок для самостійного вивчення обраної мови після закінчення мовних курсів", - повідомили в прес-службі.

Відзначається, що учасниками курсів можуть стати кадрові військовослужбовці, які:
офіційно проходили службу в Збройних Силах України за контрактом;
звільнилися з лав Збройних Сил України протягом останніх трьох років;
планують звільнитися 2015-2016 роках;
Тривалість курсу складає 400 годин (1:00 = 60 хв.). Інтенсивність навчання - 5 разів на тиждень по 5:00. Приблизна дата початку занять - кінець серпня / початок вересня 2015 року.

Курси проходитимуть у трьох містах: Одесі, Києві та Чернівцях.

"Якщо ви зацікавилися в участі у проекті надішліть нам листа на електронну адресу NATOproject@britishcouncil.org.ua або зателефонуйте 044490 56 00 до 15 липня 2015 року", - повідомляють організатори.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки заявили про намір надати Міністерству оборони України практичну допомогу у здійсненні системних реформ і розвитку оборонних спроможностей Збройних сил України.