ua en ru

У британському Ліверпулі автомобіль в'їхав у натовп

У британському Ліверпулі автомобіль в'їхав у натовп Фото: на місці події (twitter.com/livechonews)

У результаті події постраждали дві людини

У Ліверпулі (Велика Британія) автомобіль в'їхав у групу пішоходів, які переходили вулицю, урезультаті чого дві людини отримали поранення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеве видання Liverpool Echo.

За даними порталу, інцидент стався в центрі міста поруч із нічним клубом Diablos.

На опублікованому відеозаписі видно, як білий кросовер Ford наїхав на групу з чотирьох осіб і протягнув одного з постраждалих на капоті кілька метрів.

У швидкій допомозі повідомили, що обидва постраждалих в результаті події чоловіків госпіталізовані, один - із серйозними травмами.

У поліції заявили, що заарештували 19-річного чоловіка, який перебував за кермом автомобіля, за підозрою у завданні серйозних каліцтв у результаті небезпечного водіння.

За інформацією видання, автомобіль, на якому було скоєно наїзд, був викрадений наприкінці жовтня, після крадіжки зі зломом у Кенсінгтоні.

Нагадаємо, в листопаді в китайській провінції Ляолін на північному сході країни біля однієї з місцевих початкових шкіл у дітей і підлітків, що переходили через дорогу, на повній швидкості врізався автомобіль. П'ять осіб загинули, ще принаймні 18 отримали травми.