ua en ru

Британська сноубордистка Ормерод знялася з Олімпіади-2018

Британська сноубордистка Ормерод знялася з Олімпіади-2018 Фото: Кеті Ормерод (instagram.com/ormerodkatie)

Спортсменка була претенденткою на медалі

Британська сноубордистка Кеті Ормерод не візьме участі в Олімпійських іграх-2018 після того, як отримала два переломи за два дні. Про це спортсменка написала в Instagram.

Кілька днів тому стало відомо, що під час тренування 20-річна британка зламала зап'ястя, але не дивлячись на пошкодження, вона мала намір виступити на Олімпіаді. Однак, під час подальшої підготовки до Ігор спортсменка отримала перелом п'яти на правій нозі.

"Мріючи про виступ на Олімпійських іграх роками, я приїхала туди, але зазнала найбільшої невдачі! Зламала собі зап'ястя, але вирішила поборотися, а потім серйозно пошкодила п'яту і довелося робити операцію. Абсолютно спустошена!" - написала Ормерод.

Ормерод повинна була виступити в дисциплінах слоупстайл (11 лютого) і біг-ейр (23 лютого). У 2017 році на етапі Кубка світу в Москві Кеті Ормерод стала першою британкою, що піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу в біг-ейре.

Нагадаємо, фристайлістка Тетяна Петрова першою з представників збірної України стартувала на Олімпійських іграх 2018 року в південнокорейському Пхенчхані.