ua en ru

Україна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в Пхенчхані

Україна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в Пхенчхані Фото: Тетяна Петрова (noc-ukr.org)

Першопрохідцем стала фрістайлістка Петрова, яка виступає в могулі

Фристайлістка Тетяна Петрова першою з представників збірної України стартувала на Олімпійських іграх 2018 року в південнокорейському Пхенчхані. Про це повідомляється на сайті НОК України.

Зазначається, що Петрова є першою українкою за роки Незалежності, яка стартувала в такій дисципліні як могул.

Петрова показала 29 час в першій кваліфікації, а після цього заявила, що спробує пробитися у фінал в другому етапі відбору.

"Звичайно, засмучена, що не вдалося потрапити відразу в фінал. Завжди хочеться показувати ще кращий і кращий результат. Ми з тренером зробили велику роботу, пройшли непростий шлях, щоб потрапити на Олімпійські ігри. Для мене велике досягнення, що я тут і мені дуже приємно бути першою українкою в могулі на Олімпійських іграх. Сьогодні дійсно було важко впоратися з хвилюванням і психологічно вистояти ", - сказала Тетяна.

Зазначимо, наступний етап змагань в могулі серед дівчат відбудеться в неділю, 11 лютого. У цей день спортсменки розіграють та комплекти нагород.

Україна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в ПхенчханіУкраїна стартувала на Олімпійських іграх-2018 в Пхенчхані

Нагадаємо, в Пхенчхані змагання почалися за день до церемонії відкриття зимових Олімпійських ігор-2018.

Відкриття пройде вдень у п'ятницю, 9 лютого. Вона розпочнеться о 20:00 за місцевим часом (13:00 за Києвом). Очікується, що шоу триватиме близько двох годин.