ua en ru

У Британії через шторм "Каллум" загинули 2 людини

У Британії через шторм "Каллум" загинули 2 людини Ілюстративне фото (twitter.com/ExpressK_KZ)

Шторм завдав серйозних збитків декільком регіонам Британії

У Великій Британії внаслідок шторму "Каллум" загинули двоє людей. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Associated Press.

Повідомляється, що одна людина загинула внаслідок зсуву в західному Уельсі, а іншу змило хвилею в море в Брайтоні на південному узбережжі Англії.

Зазначається, що на піку шторму в п'ятницю і суботу швидкість вітру досягала 113 км/г. У неділю шторм ослаб, проте тривають сильні дощі.

Крім того, внаслідок шторму деякі річки вийшли з берегів, в декількох районах сталося підтоплення будинків, є перебої з енергопостачанням.

Найбільше через шторм "Каллум" постраждали регіони в Уельсі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок тропічного шторму "Леслі", що обвалився на Португалію, постраждали 27 людей. Негода залишила без світла близько 300 тисяч домогосподарств - пошкоджено близько 200 ліній електропередач.

Крім того, нещодавно у США стався ураган "Майкл", який завдав істотної шкоди базі ВПС США Tyndall, розташованої в штаті Флорида на південному сході країни. В результаті нашестя стихії загинули щонайменше 6 осіб, серед яких 11-річна дитина.