ua en ru

Бразилія - Бельгія: онлайн трансляція (рахунок 1:2)

Бразилія - Бельгія: онлайн трансляція (рахунок 1:2) Бразилія - Бельгія

Трансляція матчу Бразилія - Бельгія розпочнеться о 21:00 на телеканалі Інтер

Бразилія - Бельгия. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна 21:00, дивитися поєдинок можна на телканале "Інтер". Збірні Бразилії та Бельгії зіграють у чвертьфінальному поєдинку в рамках 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу 2018. На думку букмекерів, перевага в цьому поєдинку на стороні п'ятикратних чемпіонів світу.

06 липня 21:00
Казань, стадіон "Казань Арена"

Другий тайм 1:2

76 хв. ГОЛ! Відмінний гол Бразилії! Навіс Коутинью замкнув Аугусто, який щойно вийшов на заміну! Починається гра заново.

62 хв. У Куртуа дуже багато роботи сьогодні: зараз він відбив дальній удар Дугласа Кости.

55 хв. Бразилія з самого початку матчу не йде від воріт Тібо Куртуа. Один за одним ударом у бік воріт не закінчуються нічим.

48 хв. За зрив перспективної атаки Алдервейрелд отримує картку. Перша в цьому матчі.

46 хв. Розпочався другий тайм. Випускає талановитого Фірміні замість Вілліана. Тіте хоче додати сил в атаку.

45+1 хв. Закінчився перший тайм.

45+1 хв. Вирвався Неймар вперед до воріт, але там було положення поза грою.

37 хв. Стрибнув Куртуа в лівий від себе кут: дуже красиво і вправно врятував.

31 хв. ГоооооЛ! Карколомна комбінація Лукаку і де-Брейне! Кевін де-Брейне з-за меж штрафного потужно пробив.

26 хв. І ще одна атака Бразилії! Тільки Куртуа зараз виручає Бельгію. По володінню м'ячем і ударів Бразилія зараз попереду

19 хв. Ще один небезпечний момент бразильців! Коутіньо у затяжної атаки зважився на удар, сильно послав м'яч по центру - Куртуа на місці!

17 хв. Обмінюються атаками команди, постійно біля воріт боротьба. Тільки що бельгійці забили, а бразильці вже намагаються зрівняти рахунок. От це боротьба!

13 хв. Автогол. Фернандіньо забиває у власні ворота!

8 хв. Контратака Бельгії відразу ж! Шадлі пробив здалеку трохи мимо.

6 хв. Феллайні ліктем ударив по голові Неймара.

2 хв. Де Брюйне продавив Фернандіньо і пробив по воротах.

1 хв. Матч розпочався. Поїхали! Дуже крутий матч нас чекає!

- Стартові склади:

Бразилія: Алісон, Фагнер, Т. Сілва, Міранда, Марсело, Фернандіньо, Пауліна, Коутіньйо, Вілліан, Неймар, Жезус

Бельгія: Куртуа, Алдервейрелд, Компані, Вертонген, Менье, Вітсель, Де-Брейне, Феллайні, Шадлі, Азар, Лукаку

- Статистика лідерів команд Неймара і Кевіна де Брюйне.

- Збірна Бразилії оголосила, що Данило більше не зіграє на ЧС-2018 з-за травми щиколотки. Це його друга травма за два тижні, він пропустив дві гри через пошкодження стегна.

- Бразильці настільки впевнені в собі, що Тіте оголосив склад на гру з Бельгією за 17 годин до матчу!

"Пентакампеони" зіграють наступним складом: Алиссон - Марсело, Міранда, Тьяго Сілва, Фагнер - Фернандіньо, Коутіньйо, Пауліна - Неймар, Вілліан, Габріел Жезус.

- Це цікаво:

Шість останніх поразок на чемпіонатах світу-збірною Бразилії завдали європейські збірні: Німеччина і Нідерланди в 2014, Нідерланди 2010, Франція, 2006, Норвегія і Франція в 1998.

Збірна Бельгії останні два рази вилітала в плей-офф від південноамериканських команд: від Аргентини в чвертьфіналі ЧС-2014 (0:1) і від Бразилії в 1/8 фіналу ЧС-2002 (0:2).

Чиясь серія точно перерветься 6 липня!


Це один з найбільш очікуваних матчів у чемпіонаті. Дві найбільш цікаві команди, які, можливо, хотілося б бачити у фіналі.

П'ятикратні чемпіони світу рвуться до чергового трофею планетарного футболу. У нинішній збірній дуже хороша лінія оборони, ніж у Бразилії завжди були проблеми.

"Селесао" цілком заслужено і без проблем перемогли в матчі 1/8 фіналу з Мексикою. А ось останній поєдинок для Бельгії склався дуже непросто. Матч з Японією показав, що у команди є деякі проблеми, особливо в захисних порядках. Проте в тій же грі бельгійці довели, що можуть тримати удар.

Примітно, бразильці з сімома м'ячами займають лише п'яте місце в списку найбільш результативних команд нинішнього мундіалю. Лідирують як раз бельгійці, які забили на п'ять голів більше, ніж їх суперники по чвертьфіналу.

І Бельгія, Бразилія відносяться до числа команд, які воліють шукати щастя в атаці. Очікуємо від цього матчу велика кількість голів!