ua en ru

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу

У півфіналі Чемпіонату світу збірна Німеччини забила сім "сухих" м'ячів у ворота нокаутиронної Бразилії.

У півфіналі Чемпіонату світу збірна Німеччини забила сім "сухих" м'ячів у ворота нокаутованної Бразилії.

8 липня, 23:00
Белу-Орізонті, "Минейрао"
Бразилія - Німеччина, 1:7
Гол:
Мюллер, 11, Клозе, 23, Кроос, 25, 27, Хедира, 30, Шюррле, 69, 80
Бразилія: Сезар, Данте, Майкон, Луїс, Марсело, Оскар, Густаво, Бернард, Фернандіньо, Халк, Фред
Німеччина: Нойер, Лам, Боатенг, Хеведес, Хуммельс, Мюллер, Кроос, Хедіра, Швайнштайгер, Езіл, Клозе

Більш ніж впевненим кроком німці проходять у фінал ЧС!

90 хв. Міг Озіл забивати восьмий гол, але трохи не влучив по воротах після виходу один на один.

85 хв. Команди вже формально дограють матч. Фінальний свисток можна було свистіти ще на 30 хвилині.

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу80 хв. Ось це так!!! Красивий гол! Езіл п'ятою в дотик віддав м'яч на хід Шюррле, який прийняв м'яч, а потім від поперечини вбив у ворота!

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу76 хв. А замість Хедіри виходить Дракслер.

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу72 хв. Вілліан виходить замість Фреда.

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу69 хв. Неймовірно! Чергова чітка багатоходівка завершилася пасом у центр штрафного, звідки Шюррле в дотик відправив м'яч за спину Сезару.

61 хв. Зрозуміло, що німцям вже все одно, як вони грають. Але чому бразильці не грали так в першому таймі? Швидко і легко вони проходять центр поля і прориваються до чужого штрафного. Правда, з останнім пасом проблеми.

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу54 хв. Шюррле змінив у грі Клозе.

51 хв. Нойєр! Двічі він впорався з ударами Марсело з близької відстані!

49 хв. Рамірес опинився на побаченні з Нойером, але не зміг його переграти, хоча варіантів було предостатньо.

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу46 хв. Мартезакер поміняв Хуммельса

По суті, безглуздий другий тайм

Перерва

41 хв. Рахунок матчу говорить про те, що цей поєдинок потрапить в підручники історії. Не як приклад міжнаціонального конфлікту, а приклад явно провальної тактики.

39 хв. Езіл пробивав зі штрафного, але зробив це вкрай невдало - м'яч пройшов над воротами.

34 хв. Ось якось дивно виглядає все, що відбувається. Абсолютно виявилася не готова до такого збірна Бразилії. А хто був би готовий?

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу30 хв. Це дуже схоже на те, що хтось грає в FIFA на приставці! Хедіра дав на хід у штрафну Клозе, який зібрав навколо себе всіх і повернув м'яч Самі, який спокійно пробив у лівий нижній кут!

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу27 хв. Фернандіньо "обрізався", м'яч дійшов до Хедіра, який відпасував на Крооса, який спокійно відправив у сітку воріт четвертий гол!

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу25 хв. ОГОГО!!! Третій гол!!! Простріл справа від Лама пройшов через штрафний, м'яч ліг на ногу Крооса і влетів у ворота!

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу23 хв. Другий гол!!! Мирослав Клозе! Після короткого пасу від Мюллера у штрафному досвідчений форвард спочатку пробив у воротаря, а з другої спроби і в ворота!

17 хв. Знову м'яч забрали собі господарі. Ініціатива - це добре, але момент створити не можуть.

Бразилія - Німеччина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу11 хв. ГОЛ!!! МЮЛЛЕР!!! Подача з кутового і Томаса просто забули прикрити захисники - Мюллер в дотик спокійно переправив м'яч у ворота!

8 хв. Хедіра бив після прострілу Клозе з штрафної суперника, але м'яч потрапив у Крооса.

3 хв. Агресивно розпочали матч бразильці. Марсело навіть встиг непогано пробити здалеку, але м'яч пройшов мимо воріт.

Почався матч

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу Бразилія - Німеччина.

Бразилія посіла у своїй групі перше місце, перемігши Хорватію 3:1 і Камерун 4:1, і зігравши внічию 0:0 з Мексикою. В 1/8 фіналу в серії пенальті бразильці обіграли збірну Чилі. А в чвертьфіналі перемога 2:1 над Колумбією вивела господарів турніру у півфінал.

Німці в першому матчі на турнірі розгромили Португалію 4:0, потім зіграли внічию з Ганою 2:2, а потім мінімально обіграли команду США. У плей-офф німці здобули складну перемогу 2:1 над Алжиром. А далі з рахунком 1:0 були обіграні французи.

Додамо, що у другому півфіналі між собою зійдуться збірні Аргентини та Голландії.

Бернард, півзахисник збірної Бразилії:

"Нам усім дуже сумно через цю ситуацю, у тому числі через переживань самого Неймара. Звичайно, вся команда відчула його втрату. Нам його буде дуже не вистачати не тільки як футболіста, але і хлопця, який завжди посміхається і каже позитивні речі. Ми повинні зберігати спокій і подолати цю трудність. Ми знаємо, що у нас є інші гравці, які можуть замінити Неймара".

Андре Шюррле, півзахисник збірної Німеччини:

"Здорово, що мені випаде нагода зустрітися з моїми друзями з "Челсі". Вважаю, що весь тиск відбувається саме на бразильських гравцях. Це складно, коли стільки мільйонів дивляться твою гру і сподіваються на успіх. Однак ми відчуваємо, що збірна Німеччини готова виграти чемпіонат світу. Ми дуже близькі і маємо хорошу можливість здобути трофей. У минулі роки Німеччина була близька до тріумфу, тепер, нарешті, ми хочемо перемогти".

Луїс Феліпе Сколарі, головний тренер збірної Бразилії:

"Ми вже приступили до роботи з гравцями, і втрата Неймара змушує нас вдаватися до альтернативних варіантів побудови гри. Це ми і збираємося робити. Безумовно, Неймар був нашим лідером і найкращим футболістом, тому як він вміє вирішувати результат поєдинку в будь-якій команді. Навіть у "Барселоні". Але я продовжую зберігати спокій і впевненість. У нас ще достатньо потенціалу, щоб стати чемпіонами".

Бастіан Швайнштайгер, півзахисник збірної Німеччини:

"У Бразилії дуже багато сильних сторін. Індивідуальний клас кожного бразильського гравця дуже високий. І, звичайно, у них є два таких фахівця, як Луїс Феліпе Сколарі і Карлос Альберто Паррейра. Вони обоє вигравали чемпіонати світу. Я вважаю, що чемпіонат світу виграє команда, яку очолює самий розумний тренер. Ну і, звичайно, перевагу свого поля бразильців теж не варто забувати. Але, впевнений, в нашому протистоянні найскладнішим для нас суперником буде досвід їх наставників".